Elodie

Klik hier voor de complete kaart van Elodie.

 

Deel 1 van de Nieuwe Wereld serie

Wanneer Cèsely op haar vijftiende door een ernstig ongeval in het ziekenhuis beland, komt er een abrupt einde aan haar droom om ooit de ruimte in te mogen gaan.

Twee jaar later ontmoet ze echter iemand, die haar leven radicaal veranderd.

Haar pad kruist dat van Kelly, een jong computergenie, die een plaatsje had weten te bemachtigen aan boord van de nieuwe shuttle. De ontdekking die de bemanningsleden doen, geeft Cèsely nieuwe hoop. Zou haar droom, die ze op had moeten geven, misschien toch nog uit kunnen komen?

ISBN/EAN: 978-90-821638-1-0
NUR-code: 285 (Fictie 15+)

Hier te koop!

Nu ook te lezen op Wattpad.

1ste plaats in de Wattnet Netties 2016 awards voor beste Science Fiction!

Terra's Aanstoot

Deel 2 van de Nieuwe Wereld serie

Wanneer Samantha na een vreselijk ongeluk niet alleen haar vriend, maar ook haar thuiswereld verliest, moet ze leren zich staande te houden in een compleet vreemde omgeving. Ze krijgt hulp van een gezin dat al eerder te maken heeft gehad met de nieuwe wereld.

Samen zoeken ze een manier om Samantha te helpen thuis te komen en om te leren omgaan met een onverwachte verantwoordelijkheid.

Dit deel is geschreven tijdens NaNoWriMo 2014 en is nu volledig te lezen op Wattpad.

Hier te koop!

 

Elodie's Jeugd

Deel 3 van de Nieuwe Wereld serie

Nicca en Leïr zijn een tweeling. De band tussen hen is sterk, de gave die ze delen: uniek. Maar is dat ook zo? Wanneer Kadti in beeld komt, ontdekt Nicca dat het delen van gedachten en emoties een stuk moeilijker is dan ze had gedacht. Vooral wanneer blijkt dat er steeds meer kinderen worden geboren met de gave.

Met het doel de gave te sturen en de nieuwe zenders te leren omgaan met hun ruwe talenten, neemt Leïr de taak op zich deze zenders te begeleiden. Nicca echter, krijgt te maken met de negatieve kanten. Niet alle bewoners van Elodie gaan even makkelijk om met de ontwikkelingen.

Vanaf nu te lezen op Wattpad

Hier te koop!

Terra's Verzoek

Deel 4 van de Nieuwe Wereld serie

Als Rodin besluit om met twee vriendinnen als verstekeling aan boord van een ruimteschip naar Elodie te vertrekken, heeft ze geen idee waar ze aan begint.

De plotselinge zorg voor een vijfjarig meisje maakt haar situatie lastiger en een vreselijke ramp zet niet alleen haar leven, maar dat van alle inwoners van Elodie volledig op de kop.

In een wereld die de hare nog niet altijd even hartelijk verwelkomt, moet ze vechten om het beste van beide naar boven te halen en zo degene te redden die haar hart heeft veroverd. Maar mag ze daarbij haar gevoelens laten spreken?

Dit deel is geschreven tijdens NaNoWriMo 2016 en is hier volledig te lezen op Wattpad.

Hier te koop!

Tagmar's Oordeel

Deel 5 van de Nieuwe Wereld serie

Ze is de dochter van Elodie’s heerser, maar als kind van Terra voelt Tómy zich op de nieuwe wereld niet op haar plek. Wanneer op een stormachtige dag, de oudste wereld: Tagmar opeens van zich laat horen, krijgt ze een kans waar ze nooit van heeft durven dromen.

De ontdekking dat Tyrna’s komst niet louter toeval is, maakt Tómy’s keuze opeens vele malen moeilijker. Zal het geheim een nog vreselijkere ramp veroorzaken? Of zal ze eindelijk haar thuis vinden op een van de drie werelden?

Dit deel is voltooid tijdens NaNoWriMo 2017 en is volledig te lezen op Wattpad.

Hier te koop!

Tagmar's Grip

Deel 6 van de Nieuwe Wereld serie

Terra is verwoest. Een handjevol overlevenden worstelen om het leven vast te houden en een nieuw begin te maken voor de kinderen die een moeizame toekomst tegemoet gaan. Yiska weet niet beter dan dat alles al voor haar uitgestippeld is.

Op Tagmar staat de jonge Ruyana voor een keuze die haar leven zal veranderen. En ook al denkt ze dat ze weet wat ze doet, niet alles is vooruit te plannen.

Dit deel is volledig te lezen op Wattpad.