Voor een write-along van Prompt! heb ik een kortverhaal geschreven dat je hier kunt lezen.

 

Schrijver

Mijn schrijfcarrière ging officieel van start toen ik in de brugklas zat. Blijkbaar had ik toen tijd teveel, want in de daaropvolgende 5 jaren, schreef ik de eerste 5 delen van de serie: De Nieuwe Wereld.

Wat ooit begon als een fanfiction, groeide uit tot een uit de hand gelopen hobby, en wat ooit bestond als een zelf geprint boekje van zo'n 20.000 woorden, groeide uit tot een 9-delige serie.

Inmiddels ben ik de trotse uitgever van 17 boeken (de serie 'De Nieuwe Wereld' is op dit moment in revisie), zowel in paperback als E-book formaat en probeer ik naast het bestieren van een huishouden en het opvoeden van 3 kinderen, dat nummer nog verder op te krikken.

Redacteur

Schrijf ik inmiddels 100% foutloos? Nou... ik ben niet perfect. In mijn eigen boeken kom ik, zelfs na tig keer lezen, her en der nog steeds foutjes tegen. Dan bijt ik op m'n nagels, sla ik mezelf tegen mijn voorhoofd en verbeter ik het. En dan ga ik weer verder.

In de ruim 25 jaar dat ik nu schrijf, heb ik een hoop geleerd. Ik ben geen professor doctorandus huppeldepup met een master in Nederlandse taal, maar ik heb wel ervaring en daar maak ik dankbaar gebruik van.

Fangirl

Star Wars, Star Trek, Stargate, Star-Crossed (ik zie een patroon), Dr. Who, Marvel, Twilight, The Bureau of Magical Things, Once Upon a Time, Jane Austen; ik ben verzot op het kijken van films en series. En heeft een film, serie of boek een open eind, geen eind of een onderbelicht personage, dan brei ik er graag mijn eigen verhaal omheen.

Niet alle fanfictions waar ik aan begin, maak ik af, zo gaat dat soms met fandoms, die komen en gaan. Degene die ik af heb kun je vinden onder de naam CIRaccon, op: Archive of Our OwnA Teaspoon And An Open Mind en Wattpad (wel even inloggen).

 

Ik hoop dat je geniet van mijn werk, dat doe ik in ieder geval wel nog steeds en zoals altijd wens ik je:

Veel leesplezier!